Last van stress? Probeer nu dit supplement.

LAST VAN STRESS? PROBEER NU DIT SUPPLEMENT OM JE BETER TE VOELEN.

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel eens last van stress. Met behulp van een paar wijd verkrijgbare supplementen kan je zorgen dat je lichaam ontstresst.

Waar komt stress toch vandaan?
In de samenleving waarin wij leven is er bijna niet aan te ontkomen. We worden de hele dag door geprikkeld. Felle lichten, harde geluiden, smartphone’s, social media en werkdruk zijn de grootste stressoren. Helaas zal je als een kluizenaar moeten leven om hieraan te ontkomen.

Ons brein onder stress.
Wij zijn ontworpen om te overleven. Daarom reageert ons brein heftig op impulsen. Een e-mail met slecht nieuws kan al het fight or flight gedeelte van onze hersenen activeren. Dit zuigt energie en maakt ons gestresst. Maar hoe kan je je stress managen als je de hele dag door gebombardeerd wordt met zaken die je hersenen in vecht of vlucht modus zetten?

Het anti-stress supplement.
Het antwoord op deze vraag is Magnesium. Dit mineraal wordt ook wel het anti-stress mineraal genoemd omdat het voor vermindering van stressreacties zorgt. Je kunt het zien als een soort van schild tegen spanning. Het verhoogt dus je weerstand tegen overmatige prikkeling. Het kalmeert je en verhoogt je concentratievermogen. Niet alleen geestelijke stress kan verminderd worden, ook lichamelijke stress zal dalen door het innemen van dit supplement.

PRO TIP: hou je aan de aangeschreven dagelijkse hoeveelheid, teveel magnesium zorgt voor wat we in sanitaire termen “de slinger” noemen.

Een reactie achterlaten

WhatsApp WhatsApp mij