Meerwaarde en diepgang

Net als ieder ander persoon op deze planeet, wil ik gelukkig zijn. Maar wat is geluk? In mijn ogen is geluk een hoge kwaliteit van leven, je goed voelen, en als het dan toch een keer wat minder gaat daar op een constructieve manier mee om weten te gaan. Hier heb ik mij de afgelopen jaren in verdiept. Welke factoren spelen mee bij een gelukkig en succesvol leven? In mijn zoektocht naar antwoorden op deze vraag bestudeerde ik het menselijk lichaam, en talloze trainingsvormen op mentaal en fysiek gebied. Ik experimenteerde met voeding en supplementen en kwam tot de conclusie dat er bepaalde methoden zijn om aan jezelf te werken die tijdloos zijn en, niet onbelangrijk, zeer effectief.

Omdat ik vind dat mijn programma zich door moet ontwikkelen, heb ik besloten dat het nooit helemaal af zal zijn. Nog steeds blijf ik leren, experimenten, vallen en opstaan, schaven en finetunen. Omdat jouw persoonlijke ontwikkeling nooit af is, is mijn programma dat ook niet. Het leven is een ontdekkingsreis, elke dag leer je en elke dag word je beter. Dat is mijn visie, dat is waar ik voor sta.

EEN VAKIDIOOT, RUSTIG, VRIENDELIJK EN VASTBERADEN. DAT IS ZOALS DE MEESTE MENSEN MIJ OMSCHRIJVEN. IK HERKEN MIJZELF HIER ZEKER IN.

Opleidingen

Ik ben officieel bokscoach bij de Nederlandse Boksbond, geaccrediteerd door het NOC*NSF, en heb een door de International Coaching Federation erkende opleiding afgerond. Hiernaast heb ik andere diverse opleidingen en cursussen succesvol afgerond, waaronder:

Fitness trainer A
Overload T.O.P trainer A
Personal Hormonal Profiling
Mylogenics Activation
Functional Movement Screening
Functional Movement Systems
Consciousness Coaching Master I, II & III (ICF)
Hypnose Basistraining
UPW- Tony Robbins
Nederlandse Boksbond trainer/coach (NOC*NSF)
Poliquin- PCIP, Periodization and Program design
Chek Institute- Four Quadrant Coaching

WhatsApp WhatsApp mij