ME VERSUS MYSELF

Dit programma brengt in 10 weken tijd jouw lichaam en geest optimaal in balans. Zodat je beweegt, presteert en je je voelt als een ware kampioen!

Stap 1: Kijk de VideoStap 2: Vraag een gratis persoonlijke sessie aan

Tijdens de gratis persoonlijke sessie ontdek jij:

 • De trainingsvorm die het beste is voor jou om een optimaal gezond lichaam te krijgen.
 • Welke voeding jou de meeste vitaliteit en energie geeft
 • De mentale blokkades die jou tegenhouden om je ware potentieel te bereiken
Ik wil nu een gratis Persoonlijke Sessie

In iedereen huist een kampioen. Het samen onderzoeken van het onbenut potentieel en dat naar buiten brengen is mijn passie.

Thomas Boots Thomas Boots
Unleash the Champion

Per 10 weken zijn er slechts 3 plaatsen beschikbaar

Vraag een gratis gesprek aan

De werkwijze

Hoe werkt het Programma?

 • Voedingspatroon van een Kampioen

  Door je voeding aan te passen en vóór jou te laten werken zul je merken dat er al snel veel verandert. Gezonde voeding is het einde van veel vage klachten zoals een opgeblazen gevoel en huidproblemen. Naast meer energie en een verbeterde weerstand zul je een strakker lichaam krijgen en (nog) meer zelfvertrouwen.

   

 • De mindset van een Kampioen

  Door te werken aan jouw mindset zul je merken dat je relaxter door het leven gaat. Met meer overzicht en mentale focus. Deze positieve mentaliteit geeft jou helderheid over wat belangrijk is voor jou, zodat je meer tijd kan maken voor de dingen waar jij gelukkig van wordt.

   

 • Het lichaam van een Kampioen

  Door gericht te trainen op basis van jouw specifieke wensen en lichaamstype zal je in no-time veranderingen in je lichaam opmerken. Door meer spierkracht en een grotere flexibiliteit zul je je beter voelen en merken dat bestaande pijnklachten afnemen of zelfs verdwijnen. Door een sterker lichaam met meer energie ga jij nu nog krachtiger en productiever door het leven.

   

Vragen? Neem hier vrijblijvend contact op

Wie gingen jou voor?

Paul

's Morgens kom ik weer met plezier uit mijn bed en kijk ik tevreden in de spiegel

Mijn grootste doel was weer fit worden. Fit ben ik zeker geworden in die 10 weken. Daarbij ben ik ongeveer 15 kg afgevallen.

's Morgens kom ik weer met plezier uit mijn bed en kijk ik tevreden in de spiegel. Waar ik  veel aan heb gehad is het voedingsprogramma. In het begin vreemd gevoel in mijn hoofd maar na een week voelde ik mij met de dag fitter en scherper worden.

De coachingsgesprekken hebben mij geholpen om scherper te zijn en sneller problemen bij de hoorns te vatten.

Geerte

Op mentaal vlak ben ik er veel sterker uit gekomen. Dat werkt door in mijn dagelijks leven

“Dat zouden meer mensen moeten doen!” dacht ik toen ik begon met Thomas. Ik zou het iedereen gunnen. Of je nu te zwaar bent, je niet fit voelt of mentaal een boost nodig hebt, dit is een totaal pakket waar je echt iets aan hebt. Juist door de combinatie van een persoonlijk trainingsschema, voedingspatroon en mentale coaching. De meerwaarde van het totaalconcept wat je in gewone sportschool of coach niet vind.

Het geeft echt een kick om boven jezelf uit te stijgen. Ik ben tot meer toe in staat dan ik dacht. Thomas werkt als een catalysator: het werkt verslavend.

Je wilt zelf steeds méér uit jezelf halen. Ook op mentaal vlak ben ik er veel sterker uit gekomen. Dat werkt door in mijn dagelijks leven, waar ik op langere termijn ook iets aan blijf houden.
.

Yvo

Ik heb leren trainen en opnieuw leren eten en, niet onbelangrijk, is mijn alcohol gebruik ook fiks verminderd

Van ongeveer 110 kilo ben ik na tien weken een kleine twintig kilo structureel kwijtgeraakt. Dat kwam niet alleen door de training maar ook door het schema wat Thomas
heeft opgesteld om mijn voeding aan te passen. Dat was in het begin wennen. Nu is
het een levensstijl geworden die ik niet meer kwijt wil.

Ik heb leren trainen en opnieuw leren eten en, niet onbelangrijk, is mijn alcohol gebruik ook fiks verminderd. En dat komt omdat het in mijn hoofd is veranderd. Ik dronk om te
ontspannen en dat heb ik nu niet meer nodig. Dat is winst.

 

Durf jij de uitdaging aan?

Vraag nu een gratis vrijblijvend gesprek aan en ontdek wat er nodig is om jouw innerlijke kampioen te doen ontwaken!

Neem nu contact op