ONLINE COACHING

Unleash the Champion is een online programma, waarin ik je leer wat er voor jou nodig is om je ware potentieel te bereiken. Waar sta je nu fysiek en mentaal, en hoe kom je waar je wilt zijn? In dit programma beantwoorden we deze vragen en zetten we de stappen die nodig zijn om jouw ware kampioen te ontketenen.

 FYSIEK PROGRAMMA

Me versus Myself is een intensief en fysiek uitdagend programma, waarin je de strijd aangaat met jezelf. In 10 weken wordt jij klaargestoomd tot een ware kampioen. Zowel fysiek als mentaal leer je alles wat nodig is om je ware potentieel te ontketenen. Dit programma is NIET geschikt voor tere zieltjes. Dit programma is WEL geschikt voor mensen die 100% toegewijd zijn om hun ware kampioen in de ogen te kijken en niet bang zijn om daar hun handen voor vuil te maken.

Vraag een intakegesprek aan

Unleash the Champion is niet voor iedereen.
Ik werk uitsluitend met mensen die gemotiveerd zijn en een intrinsieke drive hebben om het beste uit zichzelf te halen. Tijdens de intake kijken we of wij matchen en stellen we vast welk programma op jouw lijf geschreven is.


WhatsApp WhatsApp mij